Ekstern audit gennemført til UG

Hos Brdr. Møller arbejder vi aktivt med både et sundt og godt arbejdsmiljø samt med de forpligtigelser, vi finder helt nødvendige i forhold til vores miljø. Derfor har det været helt naturligt for os at blive certificeret efter de internationale anerkendte standarder inden for arbejdsmiljø (OHSAS 18001) og miljøledelse (ISO 14001).

Med vores certificering i 2014 synliggjorde vi dermed vores forpligtigelser i forhold til arbejdsmiljø og miljøledelse. I sidste uge havde vi ekstern audit, som skulle vurdere, hvorvidt vi fortsat overholder de høje standarder, der følger med certificeringerne, med henblik på en re-certificering.

Vi er meget glade og stolte af at kunne fortælle, at vi naturligvis gennemførte audit med et yderst tilfredsstillende resultat og ikke mindst med flere rosværdige tilbagemeldinger. Bl.a. fik vi ros for vores indsats for vores ordblinde medarbejdere, vores velorganiserede byggepladser, vores kemihåndtering og ikke mindst for vores engagerede medarbejdere. Sidstnævnte er vi selvsagt yderst stolte af, da det er vores medarbejdere, der med deres viden og engagement er med til at sikre, at vi hos Brdr. Møller har en høj sikkerhedskultur og et godt arbejdsmiljø.

Vi fortsætter selvfølgelig det flotte stykke arbejde, og målet er at blive endnu bedre.