LOADING

NYHEDSARKIV

FLOT ARBEJDE!
Vi har med stor glæde modtaget denne besked fra en borger i Vestergade, Silkeborg…

“Min hustru og jeg har en glimrende udsigt til at se, hvordan rørlægningsarbejdet skrider frem for firmaet Brdr. Møller. Vi er dybt imponerede over den professionalisme medarbejderne lægger for dagen.” Vi vil gerne udtrykke vores tilfredshed med den dygtige måde, som arbejdet bliver udført på.”

Venlig hilsen

To silkeborgensere

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

AFSPÆRRING AF FITNESSFACILITETER I AARHUS

Mads fra Brdr. Møller er i gang med at afspærre de udendørs fitnessfaciliteter rundt omkring i Aarhus for at undgå spredningen af coronavirus. Læs mere her.

———————————————————————————————————————————————————————-

OVERSVØMMELSER VED BRABRANDSØEN

Februars store mængder regn har skabt oversvømmelser på vejene omkring Årslev Engsø. Brdr. Møller havde en travl fredag eftermiddag og aften med at spærre veje af.

———————————————————————————————————————————————————————-

BRDR. MØLLER PÅ VAGTUDKALD TIL RUTEBILSTATIONEN

Da betondækket over parkeringskælderen under rutebilstationen i Aarhus blev erklæret i så dårlig stand, at et kollaps af betondækket ikke kunne udelukkes, valgte Aarhus Kommune at rømme området omgående.

Så da rutebilstationen og parkeringskælderen natten mellem tirsdag og onsdag blev rømmet, og store dele af området blev afspærret var Brdr. Møller på pletten.

Ligeledes var Brdr. Møller klar med yderligere afspærring i løbet af fredag og lørdag i takt med, at nye undersøgelser har klarlagt konstruktionen af p-kælderen og hvilke områder, der er forsvarligt at benytte. Læs mere her.

———————————————————————————————————————————————————————-

40 ÅRS JUBILÆUM HOS BRDR. MØLLER

Steen Nielsen kan i dag den 1/10-2019 fejre sit 40 år jubilæum hos Brdr. Møller. Vi ønsker ham et stort tillykke med dagen! 😊

40 år hos Brdr. Møller – fra håndmand til projektleder

———————————————————————————————————————————————————————-

BRDR. MØLLER FORLÆNGER GULDSPONSORAT I BRABRAND HÅNDBOLD

Vi er glade for at kunne fortælle, at vi har forlænget samarbejdet med Brabrand Håndbold og ønsker held og lykke i den kommende sæson 2019/20.